Voor baanbrekend onderzoek tegen Alvleesklierkanker

Alvleesklierkanker is een zeer dodelijke vorm van kanker; niet meer dan 5% van de patiënten bij wie deze ziekte wordt geconstateerd is na 5 jaar nog in leven. Het is ook nog eens de snelst toenemende vorm van kanker. Dagelijks sterven in Nederland 10 mensen aan deze agressieve ziekte. De afgelopen jaren is amper vooruitgang geboekt bij het behandelen van dit type kanker. Het moet echt veranderen en dat kan!

Veranderingen komen van mensen die het verschil kunnen maken. Vernieuwers die slim genoeg zijn om andere oplossingen te zien, eigenzinnig genoeg om van de gebaande paden af te wijken en gedreven genoeg om door te zetten; ook als iedereen denkt dat je gek bent. Zo’n man is Prof. Dr. Casper van Eijck van het Erasmus MC; gerenommeerd chirurg en onderzoeker met 25 jaar expertise op het gebied van alvleesklierkanker.

De campagne Support Casper spant zich in voor financiële ondersteuning van het broodnodige onderzoek en ontwikkeling van een effectieve behandelmethode. Casper en zijn team geloven in een dergelijk onderzoek dat gaat helpen deze agressieve ziekte rigoureus aan te pakken. Bekende Supporters onder wie tophockeyster Ellen Hoog, Astrid Joosten en oud voetballer Dirk Kuijt en René van der gijp, en vele andere staan vierkant achter Support Casper, maar er kunnen nog veel meer Casper Supporters bij die het mogelijk maken dat Alvleesklierkanker een halt wordt toegeroepen.

Neem voor meer informatie op via de contactpagina op www.supportcasper.nl of email naar info@supportcasper.nl