Koorconcert in Hardinxveld-Giessendam.

 

Op zaterdag 14 maart 2020 is er in de Gereformeerde kerk De Bron, Maasstraat 1, te Hardinxveld-Giessendam een Koorconcert georganiseerd. Het bekende Inspire2liveChoir o.l.v. Peter Overduin zal opnieuw een concert geven in deze locatie. De opbrengst van deze avond is voor het Prinses Maxima Centrum, afdeling kinderoncologie, met specifiek het onderzoek naar hersentumoren.
Verder werken aan deze avond mee de sopraan Annelies Schep, de trompettisten Arjan en Edith Post, de organist André de Jager en de pianist JAN VAYNE.
Speciale gast op deze avond is Gerben Schenk met mondharmonica. Gerben studeert op het conservatorium te Zwolle. Naast koorzang zijn er ook diverse instrumentale intermezzo’s en samenzang.
Al met al belooft het weer een bijzondere afwisselende avond te worden waarvoor u van harte bent uitgenodigd.
Aanvang: 19.30 uur. Kerk open: 19.00 uur. Toegangsprijs € 10.-p.p. t/m 12 jaar € 5.-p.p.
Inlichtingen en Kaartverkoop: kaartverkoop@inspire2livemusic.nl of 06-40329257, bij alle koorleden en Chr. Boeksjop Rinnah, Peulenstraat 245 te Hardinxveld-Giessendam.

Spetterend Nieuwjaarsconcert(4) in Dolfinarium te Harderwijk.

 

Op zaterdag 18 januari 2020 is er in het Dolfinarium te Harderwijk voor de 4e keer een Spetterend Nieuwjaarsconcert georganiseerd voor de kankerbestrijding. Aan deze avond werken mee het Inspire2liveChoir uit Alblasserdam  en Choir4Hope uit Barneveld (in totaal 350 koorleden) o.l.v. Peter Overduin.  En verder een groot samengesteld mannenkoor van 300 leden van het Chr. Mannenkoor Looft den Heere uit Vaassen, Herv. Mannenkoor IJsselmuiden-Grafhorst  en het Interkerkelijk Mannenkoor Drachten o.l.v. Freddy Veldkamp.

Verder werken mee de trompettisten Arjan en Edith Post, de slagwerker Jaap Klootwijk, de sopraan Annelies Schep,  de bekende bariton MARCO BAKKER, de in de regio zeer bekendezangeres Lisanne Spaander, de organist André de Jager en de pianist  JAN VAYNE.

De opbrengst van deze avond is bestemd voor de stichting van Prof. Dr. Casper van Eijck Overleven met alvleesklierkanker genaamd Support Casper. Deze stichting financiert onderzoek naar alvleesklierkanker. Hij zal zelf de cheque in ontvangst nemen. Het belooft een zeer gevarieerde avond te worden.  Zie ook www.inspire2livemusic.nl

Aanvang: 19.30 uur. Dolfinarium open: 18.30 uur. Toegangsprijs € 15,00.-p.p. t/m 12 jaar € 5.-p.p. Inlichtingen en kaarten: kaartverkoop@inspire2livemusic.nl of 06-40329257  Kaarten verder bij de koorleden en ’s avonds aan de zaal indien voorradig. Kaartvoorverkoop: Read Shop (in winkelcentrum Stadsdennen) enPrimera, Luttekepoortstraat 8 te Harderwijk.