Spetterend Nieuwjaarsconcert(4) in Dolfinarium te Harderwijk.

 

Op zaterdag 18 januari 2020 is er in het Dolfinarium te Harderwijk voor de 4e keer een Spetterend Nieuwjaarsconcert georganiseerd voor de kankerbestrijding. Aan deze avond werken mee het Inspire2liveChoir uit Alblasserdam  en Choir4Hope uit Barneveld (in totaal 350 koorleden) o.l.v. Peter Overduin.  En verder een groot samengesteld mannenkoor van 300 leden van het Chr. Mannenkoor Looft den Heere uit Vaassen, Herv. Mannenkoor IJsselmuiden-Grafhorst  en het Interkerkelijk Mannenkoor Drachten o.l.v. Freddy Veldkamp.

Verder werken mee de trompettisten Arjan en Edith Post, de slagwerker Jaap Klootwijk, de sopraan Annelies Schep,  de bekende bariton MARCO BAKKER, de in de regio zeer bekendezangeres Lisanne Spaander, de organist André de Jager en de pianist  JAN VAYNE.

De opbrengst van deze avond is bestemd voor de stichting van Prof. Dr. Casper van Eijck Overleven met alvleesklierkanker genaamd Support Casper. Deze stichting financiert onderzoek naar alvleesklierkanker. Hij zal zelf de cheque in ontvangst nemen. Het belooft een zeer gevarieerde avond te worden.  Zie ook www.inspire2livemusic.nl

Aanvang: 19.30 uur. Dolfinarium open: 18.30 uur. Toegangsprijs € 15,00.-p.p. t/m 12 jaar € 5.-p.p. Inlichtingen en kaarten: kaartverkoop@inspire2livemusic.nl of 06-40329257  Kaarten verder bij de koorleden en ’s avonds aan de zaal indien voorradig. Kaartvoorverkoop: Read Shop (in winkelcentrum Stadsdennen) enPrimera, Luttekepoortstraat 8 te Harderwijk.

Oranjeconcert in Willemstad.

Op zaterdag 27 april 2019 is er in de Koepelkerk te Willemstad een groot Oranjeconcert georganiseerd voor de kankerbestrijding. Aan deze avond werken mee het Inspire2liveChoir uit Alblasserdam (ruim 190 leden) o.l.v. Peter Overduin en het Havenkoor Fortitudo uit Willemstad o.l.v. Bas de Ruyter.

Verder werken mee aan deze avond de sopraan Waldin Roes en André de Jager bespeelt het orgel.

Het Inspire2liveChoir is op 14 april 2011 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot het grootste gemengde koor van de regio. In januari jl werd het koor uitgezonden bij Hollands Got Talent op RTL 4.

De opbrengst van deze avond is bestemd voor de stichting van Prof. dr. Casper van Eijck genaamd Support Casper. Deze stichting financiert onderzoek naar alvleesklierkanker.

Het belooft een zeer gevarieerde avond te worden waarin u van harte bent  uitgenodigd. Zie ook www.inspire2livemusic.nl

Het belooft weer een zeer afwisselende avond te worden waarbij u ook wordt uitgenodigd om bekende liederen met ons mee te zingen.

Aanvang: 19.30 uur. Locatie open: 19.00 uur. Toegangsprijs € 7,50.-p.p. t/m 12 jaar € 5.-p.p.

Inlichtingen en kaartverkoop: Het Rozemarijntje, Voorstraat 53 te Willemstad. Tel.:0168-471345 of kaartverkoop@inspire2livemusic.nl

Koorconcert

Op zaterdag 16 februari 2019 is er in De Bron, Maasstraat 1 te Hardinxeld-Giessendam  een koorconcert georganiseerd voor de kankerbestrijding. Aan deze avond werken mee het Inspire2liveChoir uit Alblasserdam (ruim 190 leden) o.l.v. Peter Overduin. Dit koor is uitgekozen om mee te mogen doen aan de nieuwe uitzendingen van Holland's Got Talent!!

Verder werken aan deze avond mee de sopraan Annelies Schep, de trompettist Maurice van Dijk, de organist  André de Jager en de pianist Jan Vayne aan de vleugel.

De opbrengst van deze avond is bestemd voor de stichting van Prof. dr. Casper van Eijck genaamd Support Casper. Deze stichting financiert onderzoek naar alvleesklierkanker.

Het belooft een zeer gevarieerde avond te worden.  Zie ook www.inspire2livemusic.nl

Aanvang: 19.30 uur. Kerk open: 19.00 uur. Toegangsprijs € 10.-p.p. t/m 12 jaar € 5.-p.p. Na afloop is er een hapje en drankje om gezellig na te praten.

Inlichtingen en kaarten: kaartverkoop@inspire2livemusic.nl of 06-40329257.

Kaarten verder bij de koorleden en ’s avonds aan de kerk.

Kaartvoorverkoop: Chr. Boeksjop Rinnah, Peulenstraat 245, Hardinxveld-Giessendam.